logo

Ürünlerimizde kaliteden ödün vermiyoruz

Ürünlerimizde kaliteden ödün vermiyoruz

KEKOVA Enerji Sistemleri Pazarlama Müdürü Emre Erdi, ürünleri ve firması hakkında sorularımızı yanıtladı.

-Kısaca firmanız hakkında bilgi verir misiniz?

Marka olarak Antalya’da 2005 yılından itibaren faaliyet gösteren bir firmayız. Enerji sektörüne duyulan hizmet açığını da göz önünde bulundurarak doğal enerji kullanımına katkı ve fayda sağlamak amacıyla 2017 yılından itibaren Kekova Enerji olarak sektörde yerimizi aldık.

-Temizlik Sektöre sağladığınız ürünler ve faaliyetlerinden bahseder misiniz?

Temizlik sektöründe kullanılan sulu ve jel akülerin tedarikçiliğini yapmaktayız. Bu tip aküler binicili ve itmeli endüstriyel temizlik araçlarında kullanılmaktadır. İthalatını yaptığımız ABD ve Avrupa üretimli akülerimizin kalite ve müşteriye zamanında ulaşım sağlama öncülüğünden ödün vermeden tedarikçiliğini sağlamaktayız.  Bilindiği gibi temizlik sektörü araçları sık kullanımı ve zaman konusunda önemli bir detay olup bu anlamda müşterilerimize akü faaliyetimizi hızlı ve kaliteli biçimde sunmayı bir misyon olarak benimsedik.

-Tüketici firmaların özelikle ürün tedariği konusunda dikkat etmesi gereken konular nelerdir?

Ürün kullanımı safhasında karşılaşılan sorunlarda aslında her zaman işin kolay kısmına yönelinip tüketiciyi suçlamak gibi bir algı kirliliği oluşmuş durumda. Fakat durumun bu olmadığı ve ürünlerin teslimi aşamasında tüketiciye kullanım özellikleri ve doğru şekilde bir sunum ile yönlendirilip ve anlatılması gerekir. Kendi tedarik ettiğimiz ürünlerin kullanımı konusunda dikkat edilmesi gereken hususları arasında söyleyebileceğimiz en önemli durumlar ise akülerin mutlaka anlatılan biçimde bakımlarının yapılmasıdır. Bu akülerin birer enerji yükü ile çalıştığını ve mutlaka belli bakımlara ihtiyaç duyduğu konusunda dikkat çekilmesi gerektiğini belirtmek isteriz. Bu, sulu akülerde su oranının kontrolü, bakımsız akülerde ise şarj kesme ve düzenli şarj edilmeleri hususunda kullanıcıların dikkat etmesini istediğimiz önemli etkenlerin başında gelmektedir.

-Sizi sektörde farklı kılan özellikleriniz nelerdir?

Başında da bahsettiğimiz gibi aslında ithalatını yapıp vatandaşlarımıza sunduğumuz bu aküler sektörde zaman ve kalite konusunda ödün vermemektedir. Biz tedarikçi firma olarak da sektörde her zaman önceliğimiz müşterilerimize kaliteli, güvenilir ve zamanında ulaşabilmektir. Bu anlamda bizi tercih eden müşterilerimize, zamanında müdahale ve taleplere oldukça hızlı cevap verebilme konusunda en iyi olduğumuza inandığımızı bilir ve bu farkımızı misyon olarak hep ön planda tutmaktayız.

-Yeni yatırım alanınız ve şirketinizin varsa yeni planlarından bahseder misiniz?

Sektörümüzde şuan, son kalite ve hizmeti sunmakta olduğumuzdan emin olduğumuz gibi müşterilerimizin kalite ve hizmete ihtiyaç duydukları kadar maddi anlamda da müşterilerimizi korumayı benimsemekteyiz. Bu bağlamda gelişmekte olan ülkemizde ileri dönemlerde Sulu ve Gel akülerin yerini alacak olmasını beklediğimiz ve bu anlamda yatırım çalışmalarımızı sürdürdüğümüz  lityum pil ile çalışan akülerin müşterilerimize en uygun ve en iyi imkanlar ile sunumunu yapıp müşterilerimize fayda, yatırım ve hizmetlerine yardımcı olacak şekilde planlarımız ve yatırımlarımız mevcut düzeyde ilerlemektedir.

HİJYEN LİFE

Paylaşın:

www.hizlibul.com-4653761