logo

Sektörde “İmajınız” olsun

Sektörde “İmajınız” olsun

30 ülkeden katılımcı ve 3 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayan TEMSİAD 2. Uluslararası Halı Yıkama Zirvesi’ne katılan İmaj Makine’nin ürünleri büyük ilgi gören ürünler arasındaydı. İmaj Makine işletme sahibi Murat Yıldız, İmaj Makine ve ürünleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İmaj Makine işletme sahibi Murat Yıldız, “Firmamız, sektöre 1989 yılında giriş yapmış,1989’da ekibimiz evlerdeki koltuk, halı vb ev eşyalarının temizlik çalışmalarında faaliyet göstermiştir. 2000 Halı Yıkama Fabrikamız Açıldı. Şartsız müşteri ve çalışan memnuniyeti felsefesini kabul etmiş, kendi alanında lider ve saygınlık kazanmış, tanınmış bir markayız.

Faaliyette bulunduğumuz sektörde yeniliklerde lider olmak, bireysel ve kurumsal anlamda sürekli üstüne eklemek, teknolojinin bütün olanaklarını çalışanlarımıza ve müşterilerimize takdim etmek, topluma saygılı ve ahlaki ilkelere bağlı kalarak müşterilerimizin beklentilerini en üst seviyede karşılamaktır.

İmaj makine olarak sektöre giriş yaptığımız günden beri ekip olarak müşterilerimize en kaliteli hizmeti sağlamayı amaçladık. Müşterilerimizden gelen istekler doğrultusunda 2000 yılında halı yıkama fabrikamızın açılışını yaptık. Müşterilerimizin halılarını adreslerinden teslim alıp fabrikamızda en kısa sürede temizlik işlemlerini tamamladıktan sonra adreslerine teslim ederek halı yıkama hizmetimize sektördeki tecrübemizi kullanarak devam ettik” şeklinde konuştu.

2006 Halı Yıkama Makinemizi Ürettik

Geçen süre içerisinde firma olarak kendimizi geliştirdik ve 2006 yılında halı yıkama makinemizi ürettik diyen Yıldız, müşterilerine sundukları kaliteli hizmeti daha da ileriye taşıyabilmek için ürettikleri makineyi kullanarak hizmet sağlamaya devam ettiklerini ifade etti.

2006 Ürettiğimiz Halı Yıkama Makinesinin İlk Satışını Yaptık

Yıldız, “Üretmiş olduğumuz halı yıkama makinesinin ilgi göstermesi ile birlikte ilk kez satışı yapıldı ve yeniden halı yıkama makinesinin üretimini gerçekleştirdik. Halı yıkama makinemize ilginin gittikçe artması nedeniyle firma olarak halı yıkama makinesi üretiminde de kendimizi geliştirerek bu alanda da hizmetlerimize devam etmekteyiz.

İmaj halı yıkama güvencesinde sizlere en kaliteli şekilde, İskenderun’da halı yıkama hizmetleri sunuyor. İmaj halı yıkama, Kaliteli ve sorunsuz halı yıkama işlemlerini kendi üretimi olan halı yıkama makineleri ile siz değerli müşterilerine sunuyor. Kurulduğu günden itibaren 1. Kalitede halı yıkama makineleri üretmektedir.

İMAJ HALI YIKAMA FABRİKASI Hatay’ın en büyük halı yıkama fabrikası olarak yıllardır İSKENDERUN ‘da hizmet vermektedir. Tam Otomatik ekipmanlarla el değmeden halı, el dokuma halıları, nepal, step , kilim, battaniye ve yorganları özenle yıkamaktadır. İşletme olarak bu işin mutfağında yetiştiğimizden müşterilerimizin neye ihtiyacı olduğunu en iyi bilen işletmelerdeniz” ifadesinde bulundu.

HİJYEN LİFE

Paylaşın:

www.hizlibul.com-4653761