logo

Kattenbeck Türkiye’de sektöre değer katıyor

Kattenbeck Türkiye’de sektöre değer katıyor

Sunduğu hizmetlerle müşterilerinin kendi işlerine odaklanabilme, daha çok memnuniyet sağlama, hızlı servis, daha profesyonel olabilme, daha az maliyetlerde iş yapmak gibi bir çok avantaj sağlayan Kattenbeck, sektörde kaliteden ödün vermiyor.

Kattenbeck A.Ş Türkiye Genel Müdürü Birkan Tombul firması hakkındaki sorularımızı yanıtladı.

Firmanız hakkında bilgi verir misiniz?

1962 yılında Almanya da kurulan Kattenbeck A.Ş  ülkemiz de Temizlik Sektöründeki faaliyetlerine 1992 yılında başlamıştır. Sektöre 90 li yıllarda birçok yenilik katan Kattenbeck bugün İstanbul Atatürk Havalimanı temizlik hizmetinde 25.senedir tek firma olmasının gururu ile ve tecrübesiyle Havalimanlarında, Üniversitelerde AVM’lerde ve birçok Holding binalarında; profesyonel ekibi ile her gün müşteri memnuniyetini daha üst seviyeye çıkarmak için çalışmaktadır. Kurumsal firmaların temizlik maliyetlerini düşüren ancak verilen hizmet standartlarını yükselten çözümlerle çalışmayı prensip edinmiştir.

Temizlik Sektöre sağladığınız ürünler ve faaliyetlerinizden bahseder misiniz?

Temizlik sektöründeki tüm yenilikleri araştırıp ülkemize entegre etmekteyiz. İlk yürüyen merdiven yıkama makinesini ülkemize getirten bir çözüm ortağıyız. Ürünlerimiz çevre dostu ürünlerdir ve personel hatasını minimize eden ürünlerdir. Gerektiği kadar ürün kullanıyoruz, ne kadar çok kimyasal o kadar çok hijyen anlayışı geride kalmıştır, biz doğru ürün doğru miktar doğru yüzey “sentezi ile çözüm ortaklığı sunduğumuz müşterilimize tasarruf sağlıyoruz.

Sizi sektörde farklı kılan özellikleriniz nelerdir?

Biz genç ve dinamik bir ekibiz. Müşterilerimize çözüm ortaklığı sunarız dolayısıyla tek bir telefonla 7/24 şirket yöneticilerimize ulaşılabilmektedir. Müşteri memnuniyeti her şeyin üzerindedir anlayışıyla hareket etmekteyiz. Finansal gücümüz, hizmet tecrübemiz ve ulaşılabilirliğimiz birleştiğinde ortaya çıkan sinerji sayesinde başarılı operasyonlara imza attık ve atmaya da devam etmek için değer bilerek yolumuzda yürüyoruz.

Tüketici firmaların özelikle Hizmet tedariği konusunda dikkat etmesi gereken konular nelerdir?

Firmalar hizmet partnerlerini seçerken bir kaç unsura dikkat etmelerini tavsiye ederim.

Firma tarihi,

İsim değişikliği yapılmış mı?

Banka kredibilitesi

SGK borcu Vergi Borcu kontrolü

İstihdam edilen kişi sayısı

İş kazası oranı,

Yönetim şeması,

Kıdem fon yönetimi var mı?

Yeni Projeleriniz var mıdır?  Şirketinizin 2018 hedeflerinizden bahseder misiniz?

Zonguldak ta bir AVM ye başladık 2018 başında, daha yeni projelerimiz olacaktır. 2018 hedefimiz sağlam adımlarla sağlam projelere çözüm ortaklığı sunmak.

Paylaşın:

www.hizlibul.com-4653761