logo

“Verimlilik en önemli amacımızdır “

“Verimlilik en önemli amacımızdır “

DGR Servis FM Expo İstanbul 2018 fuarında çözüm ortakları ile buluştu.

Tesis yönetimi, Temizlik hizmetleri, Tesis Teknik ve servis hizmetleri, Güvenlik hizmetleri, Operasyon hizmetleri, E-ticaret teslim hizmetleri alanında hizmet veren DGR servis, Bina ve Tesis Yönetim Çözümleri ve Ekipmanları alanında sektörün önde gelen ulusal ve uluslararası firmalarının buluştuğu FM Expo İstanbul 2018 organizasyonunda farklı misafirlerini ağırladı.

DGR Facilitiy services, çalışmaları hakkında bilgi veren DGR yönetim kurulu başkanı Bülent Doğru, öncelikle sektör açısında böyle bir organizasyonda yer almanın önemine değinerek sektörün bir arada olması bizim için son derece önemli sektörde standartların oluşması, sektörün bilinirliği, Çözülmesi gereken konular,  sektörün ne olduğunu, neler yapıldığını açısından önemlidir. Sektör mensupları bu tür organizasyonlar ile bir arada olması sektörün daha iyi bir noktaya getirecektir ve Türkiye’de en çok istihdam ve hizmet sağlayan bu sektörün hak ettiği değeri kazanacağını belirti.

“Verimlilik en önemli amacımızdır “Bülent Doğru, DGR Servis olarak, çalışanlarıyla birlikte, faaliyet gösterdiği alanlarda iş ortakları için güvenilirlik, devamlılık, saygınlık çerçevesinde çalışmaktadır. İyi niyetle yapılan bir yanlış yerine, işin gereklilikleri ile en iyiyi sunmak görevimizdir.

Firmamız, çalıştığı tüm alanlarda; çalışanlarıyla, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak, kalite standartlarına uygun çalışmak ve hizmeti en iyi şekilde vererek büyümeyi hedeflemektedir. İş ortaklarımıza, çalıştığımız alanlarda değer katmak, beklentilerine hızlı ve doğru cevap verebilmek, kalite ve devamlılığı arttırarak hizmet vermek önceliğimizdir.

Çalışmalarımızda en iyiyi hedeflemekteyiz. Bu bağlamda yaptığımız işlerde, çalıştığımız alanlarda; müşterilerimizden gelen bildirimlere hızlı cevap vermek, müşterilerimizle alanda beraber çalışmak farkımızı ortaya koymaktadır.

Yaptığımız çalışmalarda kalitemiz çalışanlarımızla başlar. Çalıştığı alanda yapacağı işe hâkim, en iyi personeli, en doğru işe belirlemek, eğitimler ile desteklemek, yeteneklerinde, yaratıcılığından azami faydalanmak, çalışma performansını arttırmak, kendini geliştirmesine imkân tanımak, takım ruhu ve yardımlaşma ile en iyi çalışma koşullarını oluşturmak, firmamızın devamlılığı sağlamak için çizdiğimiz yoldur.

Verimlilik en önemli amacımızdır kaynakları en doğru şekilde kullanmak öncelikli amacımızdır. Çalıştığımız alanda sürekliliği sağlamak, çalışanlarımızı teşvik etmek, iş ortaklarımızla zamanı doğru planlayarak, verimli çalışmanın yollarını sunmak ve kaynakları doğru yönetmek öncelikli amacımızdır.

Paylaşın:
Etiketler:

www.hizlibul.com-4653761