logo

ÇETİN GRUP’TAN EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

ÇETİN GRUP’TAN EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

Tesis yönetimi, Temizlik, güvenlik, alanlarında hizmet Sektörün önemli firmalarından Çetin Grup Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin çiftinin Ambardere mevkiine yaptırdığı Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi görkemli bir açılış ile hizmete girdi.

Programda ilk konuşmayı Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin yaptı. Çetin “ Öncelikle bu gün bu anlamlı günde bizlerle birlikte olduğunuz için şahsım ve ailem adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün bizim için ilklerin yaşandığı tarihi bir güne hep birlikte tanıklık ediyoruz. Teknolojinin baş döndürücü bir hızla geliştiği günümüzde ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için eğitimli iş gücüne eskisinden daha çok ihtiyacımız var. İyi bir eğitimin 3 temel şartı güçlü bir alt yapı, iyi bir donanım ve eğitimde çalışan kalifiye iş gücüdür.

Devletimiz bu konularda gerekeni geleni yapmaktadır. Ancak sosyal sorumluluk bilinci taşıyan bizlerde maddi imkanlarımızın el verdiği ölçüde devlet millet işbirliğini ortaya koymalıyız. Eğitim hizmetinin verileceği binalar için bizlerin koyacağı tek bir tuğlanın bile geleceğimizin inşasında büyük katkısı olduğunu kanaatini taşıyorum. İnanıyorum ki geleceğimize yönelik yapacağımız en isabetli yatırım çocuklarımıza sağlayacağımız kaliteli eğitimdir. Eğitime yapılan yatırım insana ve geleceğimize yapılan yarımdır. Teknoloji merkezinin ve sanayinin en fazla ihtiyaç duyduğu ilim ve bilim insanlarının yetiştirilmesinde ilk adımlarının atıldığı yerler fen liseleridir. Tamda bu nedenle bir fen lisesi yapmak içimizde büyük bir heyecan yarattı. Nihayet bugün hep birlikte böyle bir eğitim yuvasının hep birlikte açılışını yapmaktayız. Bugün açılışını yapmakta olduğumuz fen lisesi yapmış olduğumuz sosyal sorumluluk projesinin en anlamlısını taşımaktadır” dedi.

“HERKES İÇİN ONUR MESELESİDİR”

Okulun 6 bin metrekare olarak projelendirildiğini ifade eden Çetin “ Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi 16 dersliğin yanında 3 adet seçmeli ders odası, 3 adet fen laboratuvarı, 1 adet beden eğitim salonu, 1 adet kütüphane, 2 adet çok amaçlı 115 kişilik salon, 10 adet idari bilimlere ait oda, arşiv odaları, kantin, sığınaklar ve depolar yer almaktadır. Burası bir eğitim kampüsü ve başlangıcı da Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi ile olacak. Burada yer alacak diğer eğitim kurumları da artarda açılışları yapılır.   Bugün açılışını yaptığımız Seval-Ahmet Çetin Fenlisesi ile beraber bölgemizin eğitim alanındaki marka değerini olması gereken yere taşımanın başlangıcı olur. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Cumhuriyet fikren, ilmen fenlen bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesil bu nitelikle kabiliyetle yetiştirmek sizin elinizdedir. Eserinin üzerinde imzası olmayan yegane sanatkar öğretmendir. Geleceğimizin umudu, göz bebeğimiz, Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi’nin ilk öğrencileri attığınız adımlara çok dikkat edin. Çünkü bıraktığınız izler sizden sonra gelecek kardeşleriniz için bir kılavuz olacaktır. Bu sebeple sorumluluğunuzun çok büyük olduğunuzun bilinciyle hareket ediniz. Hayallerinizi be hedeflerinizi büyük tutunuz. Sizler gelecekte ülkemizin mimarları, mühendis ve doktorları olarak yurdumuz ve insanlara hizmet edecek birer yıldız olacaksınız. Bu tören burada bulunan herkes için bir onur meselesidir. Bu okulun bölgemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”diye konuştu.

KATILIM YOĞUN OLDU

Seval –Ahmet Çetin Fen Lisesi açılışında, Tekirdağ  Valisi Mehmet Ceylan,TBMM Başkan Vekili Prof.Dr. Mustafa Şentop,Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, ,Enez Kaplan,Çerkezköy  Kaymakamı Atilla Selami Abban,Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı,Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy,Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,Çerkezköy Belediye Başkan vekili Uğur Erem, Başkan Yardımcısı Enver Bayram,AK Parti Tekirdağ İl Başkanı  Cüneyt Yüksel,AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı  Abdullah Öğe, AK Parti Tekirdağ eski milletvekili Ayşe Doğan,MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Ayyıldız, MHP Tekirdağ İl eski Başkanı ve milletvekili adayı Koray Önsel, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin,Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan,Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve şube müdürleri, Çerkezköy Belediye Meclisi üyeleri,Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu,Çerkezköy Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Volkan Torun,ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler,ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan,Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant,Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş, ÇTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin,Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, sanayiciler, işadamları esnaflar Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan,İrmet Hospital  Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker,AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Akın Yılmaz, Kırklareli,Çorlu,Vize ve Saray ilçelerinden siyasi partilerin başkan ve yöneticileri,TSD Çerkezköy Şubesi  Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve  Derneği yöneticileri,STK Temsilcileri, muharip gaziler, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Paylaşın:

www.hizlibul.com-4653761