logo

AVLU 34’ÜN TEMİZLİK HİZMETLERİNİ ATALIAN ÜSTLENDİ

AVLU 34’ÜN TEMİZLİK HİZMETLERİNİ ATALIAN ÜSTLENDİ

Avlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından tamamlanan ve Libra DLM Gayrimenkul Danışmanlığı ve Ticaret A.Ş  tarafından yönetim hizmetlerinin verildiği, değişen ve gelişen yüzüyle İstanbul’un parlayan yıldızı Arnavutköy’ün ilk alışveriş merkezi olan Avlu 34, tesis yönetim sektörü devlerinden ATALIAN ile iş birliğine imza attı. Anlaşma çerçevesinde AVM’ye ait tüm temizlik ihtiyaçlarını ATALIAN karşılayacak.

2013 yılında girdiği Türkiye tesis yönetimi pazarında 5 yılda önemli yol kat ederek ilk 3 arasına yerleşen ATALIAN Global Services yeni Arnavutköy çevresi için bir cazibe merkezi olan Avlu 34’te 22 çalışanı ile hizmet sağlayacak.

Arnavutköy bölgede yeni alışveriş olanaklarıyla tanışmaya, ATALIAN ise hizmet sunmaya hazır

Bugüne kadar bir alışveriş merkezinin sunduğu renklere dokunabilmek için uzun yollar kat etmek zorunda olan Arnavutköylüler, ilk alışveriş merkeziyle tanışmak için sabırsızlanırken, tesis yönetiminin her aşamasında müşteri memnuniyetini esas alan ATALIAN inovatif çözümleri ile yalnızca hizmet iyileştirmeleri değil, aynı zamanda hizmet sunduğu son kullanıcının yaşam ortamını da geliştirmeyi hedefliyor. İçerisinde 74 mağaza, 414 araçlık otopark kapasitesi, 1 semt pazarı alanı, 392 kişi kapasiteli 5 sinema salonu ve 424 koltuk kapasiteli Kültür Merkezi bulunan Avlu 34, İstanbul Yeni Havalimanı’na ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü Otoyolu’na yakın lokasyonuyla dikkat çekiyor.

 Avlu 34 müşteri memnuniyetine daha kolay odaklanacak

Anlaşma hakkında görüşlerini paylaşan ATALIAN Entegre Tesis Yönetimi CEO’su H.Barış ÜnalpGlobalde sahip olduğumuz 90 yılı aşkın tecrübe ve sunduğumuz hizmetlerin kalitesi sayesinde Avlu 34’ün en önemli hizmet sağlayıcılarından biri olduk. Bizler AVM’nin her türlü temizlik operasyonu yönetimi, operasyonel temizlik eğitimi ve denetimi  ihtiyaçlarını karşılayarak yüklerini alacağız. Böylece AVM’nin müşteri memnuniyetine daha rahat odaklanmasına önemli ölçüde katkı sağlamış olacağız” dedi.

HİJYEN LİFE

Paylaşın:

www.hizlibul.com-4653761