logo

TRFMA Derneği 1. kuruluş yılını kutladı

TRFMA Derneği 1. kuruluş yılını kutladı

TFAMA, Tesis Yönetim Derneği 1.kuruluş yılını 21 Aralıkta Caddebostan, Büyük Kulüp’te dernek üyeleri, sektör temsilcileri Ankara Üniversitesi temsilcileri ve basın mensuplarının katılımı ile kutladı.   

Tesis Yönetim Derneği hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Levent Alatlı, amaçlarının tesis üretim sektörünün Türkiye’de tanıtılmasına ve geliştirilmesine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Alatlı, “Son yıllarda hem dünyada hem de ülkemizde giderek önem kazanan tesis yönetimi Türkiye’nin en fazla istihdam sağlayan sektörüdür. Dernek olarak 24 üyeye sahip olduklarını bu üyelerimizin 62 bin çalışanı mevcut, dernek olarak sektörün önünü açmaya çalıştıklarını Ankara Üniversitesi ile beraber yürüttüğümüz çalışmalarda hedefimiz uluslararası standartlara ulaşmaktır” şeklinde konuştu.

EFM Expo Bina ve Tesis Yönetim Fuarı ve TRFMA Türkiye Tesis Yönetim Konferansı hakkında bilgi veren Tesis Yönetim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Alatlı, “Bu yıl 2.’sini düzenleyeceğimiz fuar 3-6 Nisan tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuar alanında öncelikle bina ve tesis yönetimi yapan ulusal ve uluslararası firmalar yer alacak” dedi.

Alatlı; “Bina ve tesis ile uğraşan firmaları bir araya getiren bu fuar her yıl düzenlenecek. Konferansta ise sektörde bulunan firmalar kişiler deneyimlerini paylaşacaklar. Bunun dışında hizmet sağlayıcıları olan güvenlik, haşere kontrol, kimyasal ilaçlama firmaları yer alıyor. Konferansta her yerli hem yabancı konuşmacılar sektörle ilgili sorunları tartışacaklar. Avrupa’daki standartlar, kat mülkiyeti, enerji verimliliği, yangın güvenliği konuları hakkında bilgiler paylaşılacak” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:

www.hizlibul.com-4653761