logo

TEINNOVA 2019 küresel mesajını yayımladı

TEINNOVA 2019 küresel mesajını yayımladı

Baca, havalandırma, yağlı ve endüstriyel kanal temizliğinin öncü İspanyol Firması TEINNOVA, 2019 Küresel Mesajını Yayımladı.

2018 yılında ülkemizi de pazarlama ağına dahil ederek faaliyetlerine başlayan Avrupalı yenilikçi teknoloji firması TEINNOVA, 2019 küresel mesajını geçtiğimiz günlerde yayımladı.

TEINNOVA yetkilisi, Görkem Erpolat, ‘TEINNOVA için 2018 heyecan verici bir yıl olarak sona erdi. 2018 bizim için düşünme, tasarlama ve uygulamayla geçirilmiş güzel bir yıl oldu. Tasarlama ve uygulama; Bu iki kavram, önümüzdeki yıllarda TEINNOVA’yı daha çok geliştirmemize katkı sağlayacak kavramlardır” dedi.

Ürün ve hizmetlerimizle ilgili müşterilerimize, onların ihtiyaçlarına odaklanma ve daha fazla empati yapma, görme, hissetme ve çözüm üretmek için çalışacak bir ‘‘TEINNOVA’’ sunmak öncelikli hedefimizdir diyen Görkem Erpolat,“Bu hedef doğrultusunda; 2019-2020 yılları stratejik planımızı hazırladık ve bu hazırlık sonucunda çeşitli yatırımlar yaptık. Uygulamalı araştırma, geliştirme, inovasyon (RDI), stratejik yönetim danışmanlığı ve yazılım alanlarına yapılan yatırımların yanı sıra hepsinden önemlisi olan insan kaynaklarına da yatırım yapmaya devam edeceğiz. Yeni stratejik planın başarısı, ekibimizin gücüne dayanmaktadır. Bu nedenle stratejik pozisyonlarda, iç tanıtımlarda, iddialı eğitim planlarında ve mesleki becerilerde özel değişiklikler yaparak TEINNOVA ekibimizin profesyonelleşmesine özel önem vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Görkem Erpolat, “Ürünlerimizin verimliliğini ve müşterilerimize verdiğimiz önemi artıracağız. Oluşturduğumuz sağlam ticari stratejinin devamının gerçekleşmesini sağlayacağız. Böylece; birkaç ay içinde ticari bir genişleme aşaması başlatacağız. Bu ticari genişleme mevcut müşteri portföyümüzde, yukarıda belirtilen tüm parametrelerde mükemmellik seviyesine ulaştığımızda ortaya çıkacaktır. Bize güvendiğiniz için çok teşekkür ederiz.2019’ da tüm dileklerin yerine geleceği, güzelliklerle dolu günler diliyoruz. ”TEINNOVA ülkemizde CFR GLOBAL tarafından temsil edilmektedir” ifadelerini kullandı.

HİJYEN LİFE 

Paylaşın:

www.hizlibul.com-4653761