logo

TEPE SERVİS PANDEMİYLE MÜCADELESİNİ TAÇLANDIRDI!

TEPE SERVİS PANDEMİYLE MÜCADELESİNİ TAÇLANDIRDI!

Pandemi ile Mücadelede Örnek Çalışmalara İmza Atan Tepe Servis ve Yönetim, V-Safe Belgesi’ni Almaya Hak Kazandı!

Türkiye’nin öncü şirket toplulukları arasında yer alan Bilkent Holding’e bağlı Tepe Servis ve Yönetim, pandemiyle mücadele kapsamında yürüttüğü öncü çalışmalarını tescillendirdi. Fabrika, okul, liman, AVM’lerin yanı sıra ortak kullanım alanları arasında yer alan ATM’lere yönelik de temizlik hizmeti sunan şirket, Covid-19 salgınına karşı aldığı önemlerin ardından gerçekleştirilen denetimleri başarıyla tamamladı ve pandemi sürecini etkin bir şekilde yöneten, çalışanlarına hijyenik, kontrollü bir ortam sağlayan firmaların sahip olduğu V-Safe Belgesi’ni almaya hak kazandı. Sektörde V-Safe Belgesi’ni almaya hak kazanan öncü şirketlerden biri olduklarını belirten Tepe Servis ve Yönetim Genel Müdürü Canan Çakmakcı, “Pandemi döneminde; ortak kullanım alanlarının önemi daha da arttı. Biz de; sektörde elde ettiğimiz konumun getirdiği sorumluluktan yola çıkarak pandemi ile mücadelede de her zaman bir adım ileriyi hedefledik. Çalışmalarımızın sonucunda aldığımız V-Safe Belgesi de doğru yolda ilerlediğimizi bize bir kez daha gösterdi” dedi.

Entegre tesis yönetimi hizmetlerini tek elden sunan Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli şirketlerinden Tepe Servis, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci kapsamında hayata geçirdiği önlemlerle başarılarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye’nin köklü şirket toplulukları arasında yer alan Bilkent Holding’e bağlı Tepe Servis ve Yönetim hem çalışanlarının hem de müşterilerinin sağlığı için hayata geçirdiği önlemler çerçevesinde, pandemi sürecini etkin bir şekilde yöneten, çalışanlarına hijyenik ve kontrollü bir ortam sağlayan şirketlerin sahip olduğu V-Safe Belgesi’ni almaya hak kazandı.

“Öncü çalışmalara devam edeceğiz”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Tepe Servis ve Yönetim Genel Müdürü Canan Çakmakcı, fabrika, okul, liman, AVM’lerin yanı sıra ortak kullanım alanları arasında yer alan ATM’lere yönelik temizlik hizmeti ile toplum sağlığının korunmasına katkı sağladıklarını anımsattı. Pandemi döneminde söz konusu ortak kullanım alanlarının temizliğinin daha da önem kazandığını vurgulayan Çakmakcı, “Söz konusu ortak kullanım alanları elbette ki hijyen noktasında her zaman çok önemliydi. Ancak pandemi dönemi bu önemi daha da artırdı. Biz de; sektörde elde ettiğimiz konumun getirdiği sorumluluktan yola çıkarak pandemi ile mücadelede de her zaman bir adım ileriyi hedefledik. Çalışmalarımızın sonucunda aldığımız V-Safe Belgesi de doğru yolda ilerlediğimizi bize bir kez daha gösterdi” diye konuştu. Çakmakcı, pandemi kapsamında aldıkları önlemlere aynı hassasiyetle devam edeceklerini, birçok kurum ve kuruluş için emsal teşkil edecek çalışmalara imza atmayı sürdüreceklerini belirtti.

Paylaşın:

www.hizlibul.com-4653761