logo

ISSA Interclean Fuarı 2. Kez İstanbul’da!

ISSA Interclean Fuarı 2. Kez İstanbul’da!

ISSA INTER CLEAN İSTANBUL

Temizlik Sektörünün Dünyadaki En Güçlü Markası ve En Büyük Uluslararası Organizasyonu ISSA Interclean Fuarı 2. Kez İstanbul’da!

ISSA ISTANBUL

Avrasya ve Türkiye pazarında lider birçok uluslararası firmayı bir araya getiren ve Türkiye’de ikincisi düzenlenen ISSA Interclean Fuarı 7 -9 Eylül 2016 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek.

Temizlik sektörünün dünyadaki en güçlü markası ve en büyük uluslararası organizasyonu ISSA Interclean Fuarı, Amsterdam, Chicago ve Meksika’dan sonra 7-9 Eylül 2016 tarihlerinde Istanbul EXPO Center’da ISSA ve TESHİAD’ın iş birliği, Amsterdam RAI ve UBM’in organizasyonu ile ikinci kez düzenleniyor.

Zemin bakım makineleri, temizlik için gerekli kağıt ve kimyasallar, temizlik destek hizmetleri, iki yılda bir düzenlenecek olan 150 katılımcı ve 3500 ziyaretçiyi ağırlaması beklenen fuarın ana konuları olacak.

ISSA Interclean İstanbul Fuarı, ziyaretçilerin yeni ve inovatif ürünleri görebileceği, sektördeki gelişmeler ve yeni trendler ile ilgili bilgi edinebileceği ve aynı zamanda yeni iş bağlantıları kurabileceği bir buluşma noktası niteliğini devam ettirecek.

ISSA Interclean İstanbul Fuarı, katılımcı ve profesyonel ziyaretçilerin ilgisini çekecek önemli konferanslara ve konuşmacılara fuar boyunca ev sahipliği yapacak.

Detaylı bilgi almak için  http: //www.issainterclean.com/tr/istanbul/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz:

HİJYEN LİFE

Paylaşın:

www.hizlibul.com-4653761