logo

Lila Kağıt, Tissue World’deki Yerini Aldı

Lila Kağıt, Tissue World’deki Yerini Aldı

lila-kagit

Dünya standartlarında temizlik kağıdı üreten, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Lila Kağıt, sektörün en önemli organizasyonu olan Tissue World İstanbul 2016’daki yerini aldı. Lila Kağıt, sektöre değer katacak her türlü etkinliği destekleyen anlayışı ile 27-29 Eylül’de İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Tissue World İstanbul’un da sponsorları arasındaydı.

Lila Kağıt Genel Müdürü Alp Öğücü: “Tissue World, sektörümüzün tüm bileşenlerini aynı platformda buluşturarak sektörümüze enerji katıyor…”

Temizlik kağıdı distribütörleri, tedarikçiler ve üreticilerin katıldığı fuarda Lila Kağıt yöneticileri de hazır bulundu. Lila Kağıt Genel Müdürü Alp Öğücü, Tissue World İstanbul 2016 ile ilgili olarak şunları söyledi: “Avrupa ülkelerine oranla ülkemizde temizlik kağıdı kullanımı hala düşük seviyede. Bunun sebebi olarak; hem hijyen konusunda ülkemizde yeterli bilincin oluşmaması hem de pazarda ürün çeşitliliğinin az olmasını gösterebiliriz. Temizlik kağıdı kullanımını artırmak için sektörümüzün sürekli dinamik olması gerekiyor. Tissue World, sektörümüzün tüm bileşenlerini aynı platformda buluşturarak sektörümüze enerji katıyor. Bu açıdan bizim için son derece önemli bir organizasyon.”

2

lila-kagit-1

Paylaşın:
Etiketler: »

www.hizlibul.com-4653761