logo

Temizlikte Tek Ürünle Tam Çözüm

Temizlikte Tek Ürünle Tam Çözüm

“Akıllı Temizlik” sloganı ile ev bakım ve temizlik ürünleri sektörüne hızlı bir giriş yapan HighGenic, yeni formülü Narsprin ile ev, işyeri ve araçlarda tek ürün kullanarak her türlü temizliğe aday. Narsprin, dolabınızı onlarca temizlik ürünü ile doldurmanıza son veriyor.

Banyodan mutfağa, ahşaptan cama, çamaşırda bulaşıkta, halı ve koltukta ve hatta otomobillerde de kullanılabilen Narsprin, çok amaçlı bir temizleyici olarak her türlü alandaki leke ve kirlerde üstün temizlik sağlıyor. Hem cebinizden, hem enerjinizden hem de zamanınızdan tasarruf edeceğiniz Narsprin, “Akıllı Temizlik”in en büyük yardımcısı. Farklı yüzeylere farklı amaçlarla uygulansa da her alanda yüksek performans ve mükemmel sonuç sağlayan Narsprin, kullanım kolaylığı sunan pratik ambalajı ile de dikkat çekiyor.

Yerler, camlar, halılar, perdeler, bulaşık ve çamaşırlar için farklı farklı ürünler alırız.  Oysa Narsprin Çok Amaçlı Temizleyici, tek başına onlarca farklı alanda ve farklı amaçla kullanılabiliyor. Narsprin, renkli ve beyaz çamaşırlarda leke çıkarıcı ve sıvı deterjan, tül perdelerde beyazlatıcı, mutfakta bulaşıklarda, evye, ocak ve fırın gibi alanlarda yağ çözücü, banyoda lavabo, armatür, fayans ve duş kabinlerinde kir çözücü olarak kullanılabiliyor. Ayrıca halı ve koltukların temizliğinde de hem leke çıkarıcı hem de etkili bir kir çözücü. Sulandırılarak tüm sert zeminlere, araç ve otomobillere döşeme, tavan, plastik ve vinil tüm alanlara da uygulanabiliyor.

Tek ürünle birden fazla amaçla her alanda kullanılmasından dolayı nara benzetilerek Narsprin adını alan temizleyicinin, kolay ve pratik kullanım için sprey,  ekonomik kullanım için büyük boy ambalajları mevcut. Son olarak çamaşır suyu ilaveli yoğunlaştırılmış jel seçeneği tüketicilerle buluşturulan Narsprin JELÇamaşır Sulu Çok Amaçlı Temizleyici, şık ve ergonomik şişe tasarımı ile dikkat çekiyor.

HİJYEN LİFE

Paylaşın:

www.hizlibul.com-4653761