logo

Hayat Kimya TEİD üyeleri arasına katıldı

Hayat Kimya  TEİD üyeleri arasına katıldı

 

2010 yılında kurulan ve Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla bugün 130’u aşkın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği TEİD’in üyeleri arasına Hayat Kimya da katıldı.

2010 yılından bu yana iş etiği ilke ve politikalarının anlaşılması, benimsenmesi, yaygınlaştırılması, şirketlerin yazılı kültürünün temel taşı haline gelmesi için kılavuzluk etmek ve referans merkezi olmak misyonuyla faaliyet gösteren Etik ve İtibar Derneği‘nin (TEİD) üyeleri, bugün Türkiye GSMH’nın yüzde 15’ini oluşturan ve 200.000’in üzerinde çalışanı istihdam eden önde gelen kurum ve kuruluşlardan oluşuyor. İş dünyasının yoğun desteğini alarak üye sayısını düzenli olarak artıran TEİD üyeleri arasına katılan yeni üye ise sektörünün önde gelen temsilcilerinden Hayat Kimya oldu.

1987 yılında temelleri atılan Hayat Kimya, temizlik kağıtları, ev bakım ürünleri, kadın hijyen ürünleri, bebek bakım ürünleri ve hasta bezi ürünlerinde birçok tanınmış markaya sahip bulunuyor. Global pazarda Türk sermayesine sahip en büyük oyunculardan biri olarak boy gösteren Hayat Kimya, komşu ülkelerde başlattığı sanayi yatırımları ve ihracat atağıyla globalleşme sürecinde hızlı adımlar atıyor. 8.000’e yakın çalışana istihdam sağlayan Hayat Kimya, 5 ülkede Avrupa standartlarına uyumlu sistemlerle üretim gerçekleştiriyor ve 5 kıtada 100’e yakın ülkedeki ihracat ağıyla tüketicilerine ulaşıyor. Türkiye’nin en büyük ihracatçıları sıralamasında 51. sırada yer alan Hayat Kimya, çocuk bezi kapasitesiyle dünyanın 5. büyük markalı bebek bezi üreticisi olarak sektörün trendlerini belirliyor. Temizlik kağıtları yatırımıyla ise Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa’nın en büyük temizlik kağıdı üreticisi olarak faaliyet gösteriyor.

HİJYEN LİFE

 

Paylaşın:

www.hizlibul.com-4653761